Family Home

Residential Project by Bdesign

The Brief

The middle aged couple residing in this home wanted us to design a classic contemporary area, wherein they could spend time together with their children and friends. They wanted this room to reflect the style of the rest of their home, which featured rich tones and textures.

For the outdoor space, the Clients wanted to build a swimming pool in their back garden and transform the space accordingly.

The Approach

For the common room, we designed a raised area in one of the corners of the room to act as a dining area creating a split level between the dining and the living spaces.

We worked to design an outside space to maximize its full potential, with a large pool and ample space for a wide assortment of plants and a large dining area. Winding iron steps lead up to a terrace overlooking the pool.

We have kept to white metal work, combined with travertine flooring and teak wood furniture.

Cookie consent

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the cookie policy.

By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

Newsletter

JOIN OUR

The Bdesign newsletter brings you updates about our exciting projects and some tips and advice directly from Beatrice herself.

You can unsubscribe at any point in the future.

By submitting my email, you agree to receive commercial information from Bdesign. You can withdraw your consent at any time. The data will be processed until the consent is withdraw. To learn more read our full Privacy Policy.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security