Penthouse

Residential Project by Bdesign

The Brief

The clients of this property are young and sought out the Bdesign team to help them create an attractive and comfortable setting for their first home. One main
requirement was to incorporate a live fish aquarium in the design.

The Approach

The chosen style was modern contemporary. We made the most out of the provided floor plan, even managed to introduce a walk in closet by splitting the bedroom with a gypsum board partition.

This apartment was built in such a way to include a long and monotonous corridor. We overcame this challenge by incorporating the much desired aquarium. In turn, this feature provided an interesting break as well as additional lighting.

We kept to neutral colour palette in the bedrooms and bathrooms but gave a burst of colour in the front rooms by introducing a blue – grey and mustard colour palette.

Cookie consent

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the cookie policy.

By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

Newsletter

JOIN OUR

The Bdesign newsletter brings you updates about our exciting projects and some tips and advice directly from Beatrice herself.

You can unsubscribe at any point in the future.

By submitting my email, you agree to receive commercial information from Bdesign. You can withdraw your consent at any time. The data will be processed until the consent is withdraw. To learn more read our full Privacy Policy.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security