Ta’ Xbiex Apartment

Residential Project by Bdesign

The Brief

The clients owning this property wanted Bdesign to create a central open plan living, kitchen and dining room where the family could spend time together, while watching a movie, preparing a meal, doing homework or spend time with friends.

The Approach

The team at Bdesign had previously worked on other projects for these clients. Therefore, they knew their preferred style and how to achieve the best for their lifestyle.

Cookie consent

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the cookie policy.

By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

Newsletter

JOIN OUR

The Bdesign newsletter brings you updates about our exciting projects and some tips and advice directly from Beatrice herself.

You can unsubscribe at any point in the future.

By submitting my email, you agree to receive commercial information from Bdesign. You can withdraw your consent at any time. The data will be processed until the consent is withdraw. To learn more read our full Privacy Policy.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security