The Gardens

Residential Project by Bdesign

The Brief

The clients approached Bdesign to help them create a lovely living space for their considerably large apartment, which had an added advantage of having the living space overlook mature garden views. Bdesign had to take into consideration the life style of this family consisting of parents and two young children.

The Approach

Bdesign recognized that one of this location’s strengths was the beautiful view fully visible from the living room. Moreover, prominence was also given to outdoor space, with the objective of creating an indoor-outdoor living space.

Our aim was to make the most of the terrace. Therefore, we split it into a lounge area and a dining area paired up with a mobile barbecue. Planters help enhance the area, together with teak and wicker furniture and wooden deck flooring.

Cookie consent

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services. If you want to know more or withdraw your consent to all or some of the cookies, please refer to the cookie policy.

By closing this banner, scrolling this page, clicking a link or continuing to browse otherwise, you agree to the use of cookies.

Newsletter

JOIN OUR

The Bdesign newsletter brings you updates about our exciting projects and some tips and advice directly from Beatrice herself.

You can unsubscribe at any point in the future.

By submitting my email, you agree to receive commercial information from Bdesign. You can withdraw your consent at any time. The data will be processed until the consent is withdraw. To learn more read our full Privacy Policy.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security